• 06-47141806
  • info@primaschoorsteenvegers.nl

Over Ons

Welkom bij Prima schoorsteenvegers, een jong en dynamisch schoorsteenvegersbedrijf met een no-nonsense aanpak en ruime ervaring in het vegen van schoorstenen en reinigen van ventilatiesystemen. Met trots kunnen we zeggen dat inmiddels meer dan 5.000 klanten ons hebben gevonden, variĆ«rend van particulieren tot VVE’s en woningbouwverenigingen.

Onze Filosofie

Bij Prima schoorsteenvegers geloven we in eenvoud en effectiviteit. Onze no-nonsense aanpak stelt ons in staat om snel en efficiƫnt diensten te leveren, zonder franje. Ons doel is om uw schoorsteen of ventilatiesysteem grondig te reinigen zodat u zeker weet dat u veilig kunt stoken, en uw ventilatiesysteem optimaal werkt.

Onze Ervaring

Hoewel we een jong bedrijf zijn, hebben we vele jaren ervaring in de branche. Ons team van schoorsteenvegers is deskundig opgeleid en beschikt over de nodige expertise. We zijn er trots op dat we de voorkeurskeuze zijn geworden voor duizenden tevreden klanten.

Onze Certificering

Wij hechten we veel waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom zijn we aangesloten en opgeleid bij de ASPB (Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond). Deze certificering is een waarborg voor kwaliteit en zekerheid en geeft onze klanten het vertrouwen dat ze kunnen rekenen op professionele en hoogwaardige dienstverlening.

Neem Contact Op

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het reinigen van uw schoorsteen of ventilatiesysteem? Neem dan vandaag nog contact op met ons.