• 06-47141806
  • info@primaschoorsteenvegers.nl

Mechanische ventilatie reiniging

Ook voor het reinigen van uw mechanische ventilatie kunt u bij ons terecht. Onze werkwijze is eenvoudig. We plannen een afspraak en reinigen vakkundig uw ventilatiesysteem. Op basis van de mate van vervuiling bepalen we samen of we eens per drie, vier of vijf jaar jaar het systeem komen reinigen. We plannen dan in het afgesproken jaar weer een afspraak in. Ons tarief hiervoor is € 150,00 . Combineren met het vegen van de schoorsteen of de dakgoten is niet mogelijk, omdat het roet en het vuil uit de dakgoot slecht samengaan met uw ventilatiesysteem.

  1. Afspraak plannen: We maken een afspraak op een geschikte datum en tijd die voor u werkt.
  2. Grondige reiniging: Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw ventilatiesysteem vakkundig wordt gereinigd. We verwijderen alle vervuiling en zorgen ervoor dat alles weer optimaal werkt.
  3. Frequentie bepalen: Afhankelijk van de mate van vervuiling besluiten we samen of we het systeem eens per drie, vier of vijf jaar komen reinigen.
  4. Tarief: Ons tarief voor deze service bedraagt € 150,00.
  5. Let op: Het combineren van ventilatiereiniging met het vegen van de schoorsteen of het reinigen van de dakgoten is niet mogelijk. Roet en vuil uit de dakgoot gaan namelijk niet goed samen met uw ventilatiesysteem.

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

Kosten

Kosten voor het reinigen van uw mechanische ventilatie bedragen € 150,00.