• 06-47141806
  • info@primaschoorsteenvegers.nl

Veilig en verantwoord schoorsteenvegen:

  1. Regelmatig onderhoud: Laat uw schoorsteen minimaal één keer per jaar vegen door een erkende schoorsteenveger. In de herfst is het ideaal om dit te doen. Als u vaak stookt, is het zelfs beter om twee keer per jaar te laten vegen. 
  2. Waarom schoorsteenvegen? Regelmatige reiniging is essentieel om uw schoorsteen in goede conditie te houden. Stof en roetdeeltjes hechten zich aan de binnenkant van het afvoerkanaal en vormen een laag creosoot die langzaam maar zeker aankoekt..
  3. Veilig stoken: Onze gediplomeerde schoorsteenvegers zorgen ervoor dat uw schoorsteen grondig wordt gereinigd. We gebruiken speciale borstels en technieken om afzettingen te verwijderen. Zo voorkomen we schoorsteenbranden en zorgen we voor een veilige stookomgeving.
  4. Eerlijke tarieven: Wij hanteren duidelijke, eerlijke tarieven zonder onaangename verrassingen. We rekenen nooit per meter.

De meeste schoorstenen vegen we tegenwoordig van onderaf. We gebruiken een borstel of een haspel. Wanneer er niet van onderaf geveegd kan worden, vegen we de schoorsteen nog vanaf het dak. Als u graag wilt dat de schoorsteen vanaf het dak geveegd wordt, kan dat.

Kosten

1 kanaal is €65,-
Elk extra kanaal is €35,- per kanaal.